12.9 C
Petrel
sábado, 4, mayo, 2024
spot_img

Orgasmes C.

Orgasmes C.

A Gedeó i Isaïes, amb admiració

 No espereu trobar en estes línies un text divulgatiu sobre pràctiques sexuals sofisticades. En realitat parlaré dels meus últims anys com a esportista en un equip federat. Jugador d’handbol —mediocre jugador d’handbol— en un equip que participava en la competició local de veterans, que tanta afició movia a Petrer.

Érem una colla d’amics allà pels finals de la dècada dels 80. Molts havien practicat handbol d’alt nivell i d’altres, entre els qui em comptava, no passàvem de ser uns entusiastes que a dures penes arribàvem a la porteria les poques voltes que hi llançàvem.

Entre bromes i de veres vam formar un equip, patrocinat per Calzados Maestre i Transports El Risca, mon sogre. Vestíem de roig, xandall gris i resultats —ai!— prou grisos també. Hi havia grans figures: Helios i González, excel·lents porters; Ripoll, central de passades màgiques; Ribelles, Gabi i Martín, de tir exterior prodigiós i grans defenses; Cutillas, extrem de prodigiosa tècnica; Eliseu —sí, el mestre dolçainer—, màxim golejador en l’última temporada i hi havíem també una colla d’indocumentats… Què anàvem a fer-li!

Total, que la temporada 87-88 la passió, el coratge i la sort es van aliar amb nosaltres i vam acabar per guanyar el prestigiós torneig local. El nostre “cant del signe”. Encara conserve la medalla.

 ¿I això què té a vore amb els “orgasmes”? Molt senzill, els lectors de l’equip van proposar que l’equip es denominara «Orgasmes Còsmic Handbol», en homenatge a l’escriptor Isa Tròlec. El nom, però, tenia un problema, que no va acabar d’apanyar-li al periodista esportiu oficial de la vila i decidí nomenar-nos sempre com O. Còsmic. I amb eixe nom vam aparèixer en totes les cròniques escrites i radiofòniques. El títol d’esta “rella” és un homenatge simpàtic a aquell amable i estimat cronista esportiu.  

otras noticias

siguenos en

6,442FansMe gusta
1,748SeguidoresSeguir
1,047SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO