16.5 C
Petrel
sábado, 18, mayo, 2024
spot_img

El “Bus de la llengua” visitarà Petrer al desembre

El “Bus de la llengua” visitarà Petrer al desembre

Durant aquests dies estarà estacionat al costat del Parc Infantil de Trànsit

Amparo Blasco Gascó / El “Bus de la llengua”, una iniciativa de la Conselleria d'Educació i Cultura i que forma part de la campanya “Sempre teua. La teua llengua”, visitarà Petrer del 10 al 12 de desembre i estarà aquests dies estacionat al costat del Parc Infantil de Trànsit.

Es tracta d'una iniciativa de l'administració autonòmica que té com a objectiu la promoció social del valencià i que aposta per la diversitat lingüística i la cohesió social com a valors bàsics per a la consecució de l'equitat lingüística. El regidor de Cultura i Normalització Lingüística, Fernando Portillo, ha comentat que visitaran el “Bus de la Llengua” alumnes de 6é de Primària i 3r de l'ESO de diferents col·legis i instituts de la nostra localitat, que tindran la possibilitat de participar en diverses activitats i tallers dirigits i coordinats per monitors.
Les visites programades amb els centres educatius es realitzaran en horari de matí. Però, a més, els veïns de Petrer que estiguen interessats a conéixer el “Bus de la llengua” ho podran fer el 10 de desembre de 13.30 a 16.00 hores i els altres dos dies de 14.00 a 16.00 hores.  

otras noticias

siguenos en

6,514FansMe gusta
1,779SeguidoresSeguir
1,047SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO