18.5 C
Petrel
jueves, 28, marzo, 2024
spot_img

Sessions Pràctiques de Valencià

Sessions Pràctiques de Valencià

Per als nivells A2, B1 i C1, la inscripció es pot de formalitzar des de hui i fins al 16 abril

La regidoria d'Educació i Normalització Lingüística ofereix sessions pràctiques de valencià per a aquelles persones matriculades per als proves de la Junta Qualificadora Comunitat Valenciana empadronades a Petrer i que no hagen participat en anteriors convocatòries de preparació per al mateix nivell.

Per als nivells A2, B1 i C1, la inscripció es pot de formalitzar des de hui i fins al 16 abril, enviant un correu electrònic a l'adreça digital de l'Oficina de Normalització Lingüística, envalencia@petrer.es. Cal recordar que en el moment de la inscripció cal triar dia i horari de les sessions online. Els sessions començaran el 22 d’abril i duraren fins a la mateixa setmana dels proves. Seran sessions individuals d'una duració d’1 hora i s’oferiran una vegada per setmana en horari de 10.30 a 11.30 hores i de 12.30 a13.30 hores, per mitjà del programa Zoom.

Finalment cal indicar que per a poder participar en el curs de B1 s’haurà d’acreditar la possessió de l’anterior nivell, A2, i per a poder fer-ho en el de C1 s’haurà d’estar en possessió almenys del títol de B1.

otras noticias

siguenos en

6,360FansMe gusta
1,689SeguidoresSeguir
1,047SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO