8.7 C
Petrel
miércoles, 24, abril, 2024
spot_img

Últim dia d´inscripció per als cursos de valencià de la SUP

Últim dia d´inscripció per als cursos de valencià de la SUP

Aquests cursos telemàtics s´impartiran del 13 de setembre al 21 de desembre

Amparo Blasco Gascó/La Seu Universitària Petrer recorda que hui finalitzar el termini de preinscripció que, a través del Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant, oferta per al primer quadrimestre 2021/2022 dels cursos de B1, C1 i C2 de Valencià no presencial, que s'impartiran del 13 de setembre al 21 de desembre.

La preinscripció ha de realitzar-se de manera telemàtica romandrà obert del 3 a l'11 de setembre, sent el preu de la matrícula és de 80 euros per al públic en general, de 60 euros per a personal d'entitats sense ànim de lucre o d'entitats amb conveni amb la Universitat d'Alacant, de 50 euros per a l'alumnat del propi centre universitari i gratuït per al personal docent i investigador i per als treballadors de les empreses de la Universitat d'Alacant. Com a cursos no presencials comptaran amb videoclases setmanals, a les quals s'haurà d'assistir en el dia i horari prèviament fixat.

Concretament, l'horari del B1 i C1 serà els dilluns de 18.00 a 20.00 hores mentre que el del C2 serà els dilluns de 16.00 a 18.00 hores, havent de l'alumne connectar-se a aqueixes hores per a seguir les explicacions del professor.
Mentre que els horaris de dedicació a casa els marcarà el propi alumne seguint les pautes del professorat que impartisca el curs.

Aquests cursos online de 60 hores, a més, ofereixen sessions de conversa en línia com a reforç que són opcionals però recomanables i que seran gestionades pel Centre d´Autoaprenentatge de Valencià del Campus de Sant Vicent. Per a obtindre el Certificat d'Assistència i matrícula a les Proves d'Acreditació de Valencià és obligatori completar el 80% de les activitats obligatòries del curs i assistir almenys al 80% de les videoclases.

otras noticias

siguenos en

6,397FansMe gusta
1,726SeguidoresSeguir
1,047SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO