18.7 C
Petrel
miércoles, 4, octubre, 2023

Álvaro Francés, suma un punt al debut del “Mà a Mà”

Està enquadrat al grup B junt a Puchol II, Giner i Pere Roc II

Puchol II va guanyar a Álvaro Francés per 60-50 en la primera partida del campionat “Mà a Mà”, lo que li va permetre sumar un punt al de Petrer. La partida va tindre diferents fases, primer Francés es va escapar amb tres tantejos per davant (25-40). Però una torçada del turmell del petrerí va ser la conseqüència de la igualada a 40. La coixera li va impedir colpejar amb la mateixa força d’abans, no obstant, es va poder recuperar miraculosament i es va posar, de nou, per davant (40-45). Però despres de igualar a 50, el de Vinalesa va pegar un pas endavant des del rest per a trencar la partida i guarnyar dos punts. Este dijous, Álvaro torna a jugar contra Giner al trinquet de Pelayo, a les 18 hores. 

otras noticias

siguenos en

6,051FansMe gusta
1,492SeguidoresSeguir
1,040SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO