8.1 C
Petrel
domingo, 3, diciembre, 2023
spot_img

Álvaro Francés, a un pas de les semifinals del Mà a Mà

El Campionat Mà a Mà d’escala i corda va viure ahir la segona jornada al trinquet de Pelayo. Les victòries de Puchol II enfront de Pere Roc II (60-55) i del nostre paisà, el petrerí Álvaro Francés sobre Giner (60-45) ho deixen tot obert per a la data final, ja que cap dels pilotaris ha aconseguit el bitllet per a les semifinals.

Al duel entre Francés i Giner, el dau era dominant. Ambdós jugadors van estar valents i avançaven posicions de seguida que podien. Així, el de Petrer va donar el primer esglai a Giner amb 40-35 i va tindre la primera oportunitat amb ‘val’ des del rest, però el de Murla va resoldre la papereta a la segona.

Finalment, Álvaro va poder tancar el primer joc des del rest i posar el 50-40 al macador lo que li va donar ales per a tancar la partida favorablement.

Amb estos resultats, el Grup A queda amb Puchol II com a líder amb quatre unitats. Francés es disposa segon amb tres punts, mentre que Giner se situa tercer amb dues unitats. Pere Roc II és el cuer al tauler amb la unitat sumada a Pelayo. Tot açò vol dir que la següent jornada decidirà als classificats per a les semifinals, ja que es veurà a Puchol II contra Giner i a Pere Roc II davant el pilotari petrerí.

otras noticias

siguenos en

6,175FansMe gusta
1,559SeguidoresSeguir
1,047SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO