14.2 C
Petrel
jueves, 18, abril, 2024
spot_img

Eleccions primàries autonòmiques en Esquerra Unida

El regidor petrerí Rafa Masiá, ha format part de la candidatura autonòmica

Nota de premsa / El diumenge 27 de novembre es van celebrar eleccions primàries d’ Esquerra Unida del País Valencià per a les candidatures autonòmiques en tot el país. La llista per Alacant estaba encapçalada per l’alcoiana Estefanía Blanes, actual Diputada Autonòmica.

El regidor i portaveu d’Esquerra Unida de Petrer, Rafa Masiá Espí, ha format part d’estes llistes en la posició número 6 de 35, darrere de Maria Dolores Berenguer, Alcaldessa de Monforte.

«Continuem Endavant, Fent País», és el nom d’esta candidatura guanyadora que ha obtingut el   76 % dels vots a Petrer, amb la participació del 70% de l’afiliació.

La comarca també ha estat representada en esta llista per l’eldense Iñaki Pérez, director general de Memòria Democràtica i Responsabilitat Social i per la villenense Andrea Pardo, mentres que la candidatura menys votada, anomenada, «Teixint Esquerra Transformadora» ha estat representada per l’exregidor de l’Ajuntament de Biar, Vicent Galvany.

Al mateix temps, ha sigut triada a l’actual Coordinadora i Consellera de Transparència i Participació, la valenciana Rosa Pérez Garijo, com a candidata a la Presidència de la Generalitat amb un 69 % dels vots totals del País Valencià.

L’any 2019 el col·lectiu de Petrer ja va recolzar majoritàriament esta candidatura que advocava per anar junt amb Podem en les eleccions autonòmiques, aconseguint d’esta manera formar part del Govern Autonòmic Valencià per primera vegada en la història.

És la primera vegada que Rafa Masiá forma part d’una candidatura autonòmica, i manifesta agraïment a l’organització autonòmica, per la confiança depositada en el col·lectiu de Petrer, i a l’afiliació per haver recolzat majoritàriament esta candidatura.

otras noticias

siguenos en

6,383FansMe gusta
1,714SeguidoresSeguir
1,047SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO