5.4 C
Petrel
lunes, 30, enero, 2023

Petrer acull la trovada “Climes pel canvi” a iniciativa de la Universitat d´Alacant

La cita compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Petrer i Montfort

El projecte “Climes pel canvi” estarà a Petrer demà dijous per a tractar les diferents accions que la societat pot fer per a contribuir en la lluita contra la crisi climàtica

Nota de premsa / El Centre Cultural de Petrer acollirà el pròxim dijous 1 de desembre, a les 19:30 h, una nova trobada de «Climes pel canvi», una iniciativa que la Universitat d’Alacant, Hidraqua i Aigües d’Alacant estan desenvolupant en diferents localitats de tota la província, per a tractar les diferents accions que la societat pot fer per a contribuir en la lluita contra la crisi climàtica.

Aquesta nova cita compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Petrer i Montfort i amb les intervencions de Daniel Coloma, responsable Aigües d’Alacant en els municipis de Petrer i Montfort; Esther Sánchez, investigadora de la Universitat d’Alacant; Irene Navarro, alcaldessa de Petrer; Juan José Hernández, primer tinent d’alcalde de Montfort. Aquesta taula redona estarà centrada en el sector domèstic i posarà en valor com els sectors més representatius de la Comunitat Valenciana necessiten treballar per a frenar la crisi climàtica i els seus efectes en aquesta regió.

El projecte «Climes pel canvi» va començar el mes de juny passat, com un cicle de conferències que, sota aquesta temàtica, s’imparteix en diferents localitats de la província. El projecte s’engloba en el conveni anual que mantenen Hidraqua i la Universitat d’Alacant per a promoure activitats acadèmiques i culturals conjuntes en aquells municipis on operen la companyia i les seues empreses participades.

otras noticias

siguenos en

5,491FansMe gusta
1,197SeguidoresSeguir
1,024SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO