19.2 C
Petrel
sábado, 9, diciembre, 2023
spot_img

Álvaro, Santi i Carlos guanyen en Petrer 60-55 a Salva Palau, Pere i Monrabal II per 60-55

Luis Rico Navarro / En la Lliga ‘Caixabank’ d’escala i corda, la partida celebrada al trinquet de Petrer, amb molt bon ambient, Álvaro, Santi i Carlos guanyaren a Salva Palau, Pere i Monrabal II per 60-55. La partida va estar molt renyida, tot guanyant quasi sempre els jocs del rest. Però, l’equip comandat per Salva Palau, que va deixar molt bona imatge, sempre anava per davant. Amb el marcador igualat a 55, el trio de Francés, des del dau, va guanyar la partida, amb satisfacció per a l’afició local.

Este diumenge, a les 11:30h, Álvaro, Santi i Carlos es veuen les cares amb Giner, Javi i Conillet, partida que es jugarà al trinquet “El Rovellet” a Dénia.

otras noticias

siguenos en

6,183FansMe gusta
1,567SeguidoresSeguir
1,047SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO