18.9 C
Petrel
domingo, 5, mayo, 2024
spot_img

Les rondalles d’Enric Valor omplin el barri antic

Un bon grapat de persones de diferents punts de la província es van sumar a la tercera edició de la Festa Valor. El reclam de l’actor Xavi Castillo, que va interpretar alguns dels relats més famosos de l’escriptor de Castalla, va fer que els carrers del barri antic petrerí s’ompliren de xiquets i grans per a gaudir amb les històries narrades

GALERÍA FOTOGRÁFICA

José Enrique Gálvez/ Sabuda és la vinculació d’Enric Valor amb Petrer. Va viure a Elda però tenía molta simpatia pel nostre municipi. Tal és així que una de les seues rondalles més populars la va titular “El Jugador de Petrer” amb situacions desenvolupades pels carrers de la zona alta. Tot això s’ha anat plasmant amb el pas dels anys amb diferents activitats. Una d’elles és la Festa Valor. Ahir diumenge, afavorida pel gran estudiós de Valor, Vicent Brotóns, va tornar a ser una realitat. El propi Brotóns no podia amagar la seua emoció en parlar de la vinculació de Valor amb la nostra localitat.

La representació dramatazida de les rondalles va ser a càrrec del popular actor Xavi Castillo. Això va fer que moltes persones s’acostaren a gaudir d’aqueixa vis còmica que imprimeix a les seues actuacions. La resposta va ser positiva i això es va traduir en molts visitants de poblacions limítrofes. La regidora de normalització lingüística, Patricia Martínez, va mostrar la seua satisfacció per la reeixida matinal valoriana.

El temps va acompanyar i Xavi Castillo va anar relatant les vivències del dimoni fumador o del capralenc per a delit de grans i dels molts xiquets presents.

otras noticias

siguenos en

6,450FansMe gusta
1,749SeguidoresSeguir
1,047SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO