16.2 C
Petrel
martes, 30, abril, 2024
spot_img

30 Aniversari del Col·legi Reina Sofía

30 Aniversari del Col·legi Reina Sofía

A migdia, un dron ha fet una foto aérea i han cantat l´himne del col·legi

Col·legi Reina SofíaAquest curs escolar 2018-19, “Reina Sofía” obri les nostres portes a tota la comunitat educativa amb molta il.lusió. El nostre Centre es troba d'aniversari i ho hem celebrat ja que un 12 de setembre de fa 30 anys s'obrien les portes per primera vegada, era l'any 1988.

Per tal motiu hem format un trenta gegant amb l' alumnat al pati i hem fet una foto aèrea, al mateix temps hem cantat l'himne del col.le, lletra i composició d' una companya del Centre: Susi Rico Abad. A banda d'anar tots vestits de blanc, l'alumnat i professorat portava una visera que hem decorat amb el logo del col.le.

Dins de l'aula hem treballat un fragment de “La llista d'aniversari” i hem fet un recull dels desitjos que han demanat xiquets i xiquetes inspirant-se en qué demanaria el col.le si puguera parlar: un jardí amb moltes flors, una caseta amb llibres, fulls i colors al pati, fer una acampada, una piscina, una pared d'escalada, tindre una mascota, que els xiquets i xiquetes vinguen alegres a classe, que sempe estiga net i cuidat com està ara…

El claustre s'ha adelantat als desitjos col.locant les taules de multiplicar a les escales de l'edifici de primària i una pissarra que es pot ultilitzar al pati. De segur el col.legi estarà molt content ambs aquestos regals.

otras noticias

siguenos en

6,421FansMe gusta
1,739SeguidoresSeguir
1,047SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO