8.2 C
Petrel
sábado, 24, febrero, 2024
spot_img

Puchol II fa vibrar el trinquet de Petrer

Puchol II fa vibrar el trinquet de Petrer

Espectacular victoria de Puchol II i Carlos por 60-55 davant Pere Roc II i Félix

Luis Rico Navarro / Els dos equips liders del grup B de la Copa Diputació de València Caixa Popular, van fer gaudir als aficionats de Petrer, Elda, Monòver, El Pinós, Agost, San Vicent, Castalla, Sax, Alacant, Benimagrell i moltes més del Sud d’Alcant, que es retrobaven després de molts mesos al trinquet de la nostra población. Puchol II i Carlos Sanchis guanyaren 60-55 a Pére Roc i Félix en una partida que començà amb 20-40 per a Pere Roc, diferencia que es va ampliar fins a 40-55. Pero Puchol II va agafar la batuta de la partida i va remar amb l’ajuda de Carlos i de tot el trinquet entregat per a igualar el marcador 55-55 i portarse, finalment, la victoria per la mínima. Va ser una de les partides que enamoren als aficionats. Recordar que el dissabte 16 d’octubre, al trinquet de Petrer, es jugarà la final del XXIV Trofeu Vila de Petrer, a les 18:00 hores, entre Álvaro Francés i Javi contra Soro II i Santi. 

otras noticias

siguenos en

6,286FansMe gusta
1,661SeguidoresSeguir
1,047SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO