11.9 C
Petrel
lunes, 17, enero, 2022

La Seu Universitària oferta els cursos online de valencià B2, C1 i C2

Aquest curs telemàtic de 60 hores s’impartirà del 7 de febrer al 25 de maig

El termini d’inscripció per als cursos online de valencià B2, C1 i C2 que ofereix la Seu Universitària Petrer romandrà obert del 21 al 27 de gener

Amparo Blasco Gascó/La Seu Universitària Petrer ha informat que l’oferta, per al segon quadrimestre del curs 2021/2022, dels cursos de valencià són B1, C1 i C2. Uns cursos de 60 hores que es realitzaran de manera telemàtica del 7 de febrer al 25 de maig.

A més aquesta entitat recorda que el termini de preinscripció romandrà obert del 21 al 27 de gener.

La preinscripció ha de realitzar-se de manera telemàtica, sent el preu de la matrícula és de 80 euros per al públic en general, de 60 euros per a personal d’entitats sense ànim de lucre o d’entitats amb conveni amb la Universitat d’Alacant, de 50 euros per a l’alumnat del propi centre universitari i gratuït per al personal docent i investigador i per als treballadors de les empreses de la Universitat d’Alacant.

Com a cursos no presencials comptaran amb videoclases setmanals, a les quals s’haurà d’assistir en el dia i horari prèviament fixat.

Concretament, l’horari d’aqueixes videclases del B1 i C1 serà els dilluns de 18.00 a 20.00 hores mentre que el del C2 serà també els dilluns però de 16.00 a 18.00 hores, havent de l’alumne connectar-se a aqueixes hores per a seguir les explicacions del professor.

Mentre que els horaris de dedicació a casa els marcarà el propi alumne seguint les pautes del professorat que impartisca el curs.

Aquests cursos online, a més, ofereixen sessions de conversa en línia com a reforç que són opcionals però recomanables i que seran gestionades pel Centre d´Autoaprenentatge de Valencià del Campus de Sant Vicent.

Per a obtindre el Certificat d’Assistència i matrícula a les Proves d’Acreditació de Valencià és obligatori completar el 80% de les activitats obligatòries del curs i assistir almenys al 80% de les videoclases.

otras noticias

siguenos en

4,793FansMe gusta
878SeguidoresSeguir
965SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO

🍪