15.1 C
Petrel
martes, 23, abril, 2024
spot_img

Álvaro, subcampió del campionat “Mà a Mà”

Puchol II va aprofitar el nerviosisme inicial del de Petrer

La primera edició del Campionat Mà a Mà en la modalitat d’escala i corda al trinquet Pelayo va acabar amb la victòria final de Puchol II davant el petrerí Álvaro Francés pel resultat de 60-35.

Una vegada més, Puchol II va signar una actuació pràcticament perfecta, esta vegada davant un rival de molta qualitat i valent, que va intentat posar contra les cordes al número u de la modalitat, però que es va trobar amb eixe rendiment superlatiu del de Vinalesa, que conjuga sensacionalment pegada i tècnica.

Els dos pilotaris van plantejar una batalla tàctica clarament definida. Álvaro va començar al dau i va perdre el joc, anant sempre a remolque en la partida. Així i tot, va demostrar la seua qualitat amb esquerres que van estar molt aplaudides perquè anaven cosides a la muralla i perquè pesaven tones. Els rebots també van ser un punt a favor del de Petrer.

I amb esta manera d’intercanviar pilotades, Puchol II es va mostrar més encertat i segur davant un rival molt digne que podria haver acabat amb un resultat més ajustat en el cas de no haver perdut dos jocs de val. També és cert que, per moments, va arriscar i tallar corda veient que el seu rival s’escapava i alguns dels seus colps van acabar en falta. Tot suma i això va contribuïr a la merescuda victòria de Puchol II.

otras noticias

siguenos en

6,397FansMe gusta
1,724SeguidoresSeguir
1,047SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO