20.7 C
Petrel
sábado, 18, mayo, 2024
spot_img

El concurs de microrelats en valencià bat el seu rècord de participació amb prop de 500 participants

Este divendres, al Centre Cultural de Petrer, tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis del XXVI Concurs Juvenil de Microrelats de Gènere Fantàstic en valencià

Nota de premsa / El Concurs de Microrelats de Gènere Fantàstic en valencià que organitza la Regidoria de Normalització Lingüística ha tornat a batre el seu rècord de participació amb prop de 500 participants, amb la qual cosa s’han superat considerablement els 340 microrelats presentats en l’edició de 2022.

Es tracta d’un concurs que enguany arriba a la seua 26a edició i que està dirigit a estudiants dels centres educatius de secundària i batxillerat de Petrer, és a dir, els instituts Azorín, La Canal i Paco Mollá i el col·legi Santo Domingo Savio.

La regidora de Normalització Lingüística ha mostrat la seua satisfacció “per aquest rècord de participació, però, sobretot, em satisfà la implicació de tots els instituts i el gran nivell dels microrelats, amb molta càrrega d’imaginació i creativitat”. L’edil ha aprofitat per a felicitar els guanyadors i finalistes i ha agraït “la col·laboració del jurat i el suport del professorat per a continuar animant els seus alumnes a escriure, com un exercici fonamental per a conrear la seua creativitat”.

Serà divendres que ve 24 de febrer, a les 20.00 hores, al Centre Cultural de Petrer, quan es donen a conéixer els guanyadors i finalistes, i es farà el lliurament de premis de les diferents categories: categoria A de l’alumnat de 1r i 2n d’ESO; categoria B corresponent a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO; i categoria C, en la qual participa l’alumnat de batxillerat i cicles formatius.

Els guanyadors rebran com a premi una tauleta tàctil, a més d’un diploma i un lot de llibres que també s’entregarà als finalistes. A més, les persones guanyadores tindran oportunitat de llegir el seu microrelat durant l’acte.

En esta 26a edició, el jurat del concurs ha estat integrat per Mari Carmen Andreu i Rosa Francés, professores de valencià jubilades; i per Jordi Giménez, tècnic de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Petrer.

otras noticias

siguenos en

6,510FansMe gusta
1,778SeguidoresSeguir
1,047SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO