19.5 C
Petrel
miércoles, 4, octubre, 2023

FINS SEMPRE, ANTONIO

“estarà convidat a cervesa i vi tot el que es considere amic meu”.

El pròxim dia 29 de juliol, acomiadarem al nostre company Antonio Bernabé, el Nano.

Complint amb el seu desig “estarà convidat a cervesa i vi tot el que es considere amic meu”.

L’acte de despedida, amb la seua familia i amics  es farà en la seu de l’ATENEU (Esplanada, 9 i carrer Nou, 8) on descobrirem una placa en el seu record i escoltarem la moixeranga.

El nostre company i amic Antonio Bernabé Pérez, més conegut amb el sobrenom de “el Nano”, què ens va deixar el passat dia 13, fou
un gran animador sociopolític i cultural a Petrer durant dècades, afiliat a Esquerra Unida, ànima màter i cofundador de l’Ateneu Cultural Republicà de Petrer, enormement actiu socialment i políticament que ha estat immers en projectes com el Front Cívic de Julio Anguita, col·laborador del Col·lectiu Prometeu, marxes de la Dignitat, Plataforma de Pensionistes, Som Anti Xenofòbia, ONG El Alto o promotor d’esdeveniments com “La Gran Burrada”, “Quilos i somriures”, col·laborador d’ARTenBITRIR o en recitals poètics o teatrals.
De la seua mà han visitat l’ATENEU per a  oferir-nos conferències personatges diversos, com ara Arcadi Oliveres, el tinent Luis Gonzalo Segura, Joan Tardà o Jorge Verstringe, així com la diputada María Teresa Pérez, Ernest García o Manuel Alcaraz. Menció a banda mereix la visita del poeta Marcos Ana, nomenat soci d’honor de l’ATENEU.
Però, sobretot, recordat pels seus més propers com una persona que va saber mantindre amistats amb independència dels colors polítics o creences religioses, com a prova la seua relació amb Antonio Rocamora o Juanito Andreu. Ha sigut un company amb carisma, amb gran iniciativa organitzativa que ha deixat una profunda petjada en els diversos moviments i organitzacions progressistes de Petrer.

Des de l’ATENEU sempre et recordarem.

otras noticias

siguenos en

6,051FansMe gusta
1,492SeguidoresSeguir
1,040SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO