16.7 C
Petrel
miércoles, 7, diciembre, 2022

Álvaro Francés a semifinals del “Mà a Mà”

Se les vorà amb José Salvador al triquet de La Pobla de Vallbona

Álvaro Francés jugarà les semifinals del “Mà a Mà” i buscarà una plaça a la gran final davant José Salvador este diumenge dia 27 de novembre, al trinquet de La Pobla de Vallbona. L’altre finalista eixirà de la partida entre Pucho II i Marc que es disputarà este divendres al trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

Álvaro va perdre en l´última partida de la primera fase per 60-55 amb Pere Roc II, encara que la unitat sumada en arribar als 50 tantejos, va significar que acumulara quatre punts per acabar segon en la classificació.

otras noticias

siguenos en

5,440FansMe gusta
1,139SeguidoresSeguir
1,022SeguidoresSeguir
- Anuncio-spot_img
- Anuncio-spot_img

LO MÁS LEIDO